Työpaikka
Kaikki paikkakunnat
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
en sv fi  
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Tervetuloa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan rekrytointisivuille! Näiden sivujen kautta voit hakea avoinna oleviin tehtäviin. Jos sinua kiinnostavia tehtäviä ei juuri nyt ole auki, täytä avoin työhakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi.

Meillä työskentelee puhe-, toiminta-, fysio- ja psykoterapeuttia valtakunnallisesti. Odotamme työntekijöiltämme reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta, intoa kehittää uutta toimintaa ja lisäksi valmiutta liikkuvaan työhön. Työ edellyttää laillistettua ammattipätevyyttä. Mikäli tunnistat itsesi, hae meille töihin!

Hakemusta täyttäessäsi käytäthän laitteessasi aina uusinta selainversiota, näin varmistat kaikkien vastauskenttien sekä liitetiedostojen toimimisen.
Hakusanat
    Näytä tulosta/sivu
      Aikaa jäljellä