Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Puheterapeutti, Tiimivastaava
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Puheterapeutti, Tiimivastaava
Sijainnit
Joensuu
Haku alkaa
23.3.2017
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
1.4.2017
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Puheterapeutti - tule meille töihin, meillä viihdytään ja välitetään!

Haemme avattavaan toimipisteeseen Joensuuhun tiimivastaavaksi puheterapeuttia. Tiimivastaavana teet kuntoutustyötä ja toimit tiimin esimiehenä.

Kuntoutustyön toteutamme pääasiallisesti asiakkaalle tutussa ympäristössä, asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Käytössämme ovat liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä työvälineet. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset auton käyttöösi - voit käyttää joko omaa autoasi tai voit saada yrityksen auton käyttöösi.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta, intoa kehittää uutta toimintaa ja lisäksi valmiutta liikkuvaan työhön. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi innostavan työyhteisön, joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella sairauskuluvakuutuksen ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin. Tiimivastaavana pääset osaksi Coronarian kattavaa esimieskoulutusta, aikaisempi esimieskokemus ei ole välttämätöntä.

Tule mukaan rakentamaan Joensuuhun uutta terapiatiimiä!

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Lisätietoja:

Palvelupäällikkö Essi Katisko, p. 040 8646983 tai essi.katisko@coronaria.fiCoronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon, palveluasumisen, kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Coronarian kuntoutuspalveluja tarjoavat yhtiöt ovat Coronaria Kuntoutus, Coronaria Terameri, Coronaria Medifamilia ja Contextia. Meillä työskentelee jo lähemmäs 300 puhe-, toiminta-, fysio- ja psykoterapeuttia valtakunnallisesti.
Aikaa jäljellä