Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Kuntoutus Avoin hakemus
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Kuntoutus Avoin hakemus
Sijainnit
 
Haku alkaa
1.3.2017
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä

Coronaria tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti. Palveluvalikoimaamme kuuluvat puhe-, toiminta-, fysio-, psykoterapia, psykologipalvelut sekä sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskurssitoiminta. Toteutamme palveluja sekä asiakkaan omassa toimintaympäristössä kuten asiakkaan kotona, päiväkodissa, koulussa että viihtyisissä toimipisteissämme. Moniammatillisten tiimiemme osaamisen hyödyntäminen sekä tiivis yhteistyö asiakkaan lähiyhteisön kanssa lisää kuntoutuksen vaikuttavuutta ja mahdollistaa kuntoutuksen nivoutumisen luontevaksi osaksi asiakkaan arkea. Meillä on mahdollisuus hyödyntää myös etäyhteyttä kuntoutuksen toteutuksessa.

Tyytyväiset työntekijät

Työntekijät ovat yrityksemme tärkein pääoma. Pidämmekin hyvää huolta työntekijöistämme. Mielestämme toiminnan sekä työntekijöiden osaamisen jatkuva kehittäminen on laadukkaiden kuntoutuspalveluiden ehdoton edellytys.

Tarjoamme kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat työvälineet ja kuntoutusmateriaalit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet, työterveyspalvelut sekä monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee yli 400 kuntoutuksen ammattilaista valtakunnallisesti.
Aikaa jäljellä