Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti - Raahe
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti - Raahe
Sijainnit
Raahe
Haku alkaa
24.11.2021
Haku päättyy
15.12.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Toimintaterapeutti, tule mukaan Raahen huippujoukkoon!


Haluamme vahvistaa Raahen ammattitaitoista tiimiä ja etsimme kollegaksi laillistettua toimintaterapeuttia. Tarjoamme sinulle tehtävänkuvan, jonka sisältöön voit vaikuttaa kiinnostuksesi mukaan. Yksilöterapian lisäksi voit halutessasi osallistua myös moniammatilliseen LAKU- ja Oma Väylä -kuntoutukseen. Tehtävä soveltuu niin vastavalmistuneelle, kuin jo pidemmän työuran tehneelle toimintaterapeutille, joka haet uutta suuntaa. Työ on liikkuvaa Raahen alueella ja sen lähikunnissa, joten tarvitset ajokortin. Asiakkaidemme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää, joten edellytämme asiantuntijoiltamme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Raahen toimipisteessä tarjoamme toimintaterapian lisäksi fysio- ja puheterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja. Palvelut voidaan toteuttaa asiakkaan toimintaympäristössä, toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena. Innostavassa työyhteisössämme saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan.

Toimintaterapeutin lisäksi tiimissä työskentelee myös muiden kuntoutusalojen ammattilaisia, mikä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Meillä lähiesihenkilöt ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia.

Uskomme jatkuvaan kehittymiseen, minkä myötä meillä onkin laadukkaat kouluttautumismahdollisuudet muun muassa Coronaria Akatemian kautta, panostamme vahvasti perehdytykseen sekä talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen.


Soita ja tule tutustumaan meihin!

Aluejohtaja Mervi Huttula, puh. 040 636 1538, mervi.huttula@coronaria.fi

Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä