Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti - Vaasa
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti - Vaasa
Sijainnit
Vaasa
Haku alkaa
24.11.2021
Haku päättyy
15.12.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Hei sinä toimintaterapeutti, tule mukaan huippujoukkoon!


Haluamme vahvistaa Vaasan tiimin osaamista ja etsimme joukkoon laillistettua toimintaterapeuttia.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa toimintaterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa, esimerkiksi kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena. Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Työskentelemme laaja-alaisesti eri ikäisten asiakkaiden kanssa useissa eri toimipisteissä Hangosta Ivaloon.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, jota voidaan muokata osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Yksilötoimintaterapian lisäksi voit halutessasi osallistua myös moniammatilliseen LAKU- ja Oma Väylä -kuntoutukseen. Tehtävässä on mahdollisuus oman kielitaidon mukaan työskennellä sekä suomen- että ruotsinkielisten asiakkaiden parissa. Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, jonka vuoksi edellytämme asiantuntijoiltamme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Tarjoamme sinulle innostavan, kaksikielisen työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut, joiden sisältöön voit itse vaikuttaa.

Meillä lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia ja he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat. Tukea ja apua on saatavilla niin toimintaterapeuttikollegoilta kuin muiltakin moniammatillisen tiimin asiantuntijoita. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa.

Uskomme jatkuvaan kehittymiseen, minkä myötä meillä onkin laadukkaat kouluttautumismahdollisuudet muun muassa Coronaria Akatemian kautta. Lisäksi panostamme vahvasti perehdytykseen sekä talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen.


Soita ja tule tutustumaan meihin!

Aluejohtaja Mervi Huttula, puh. 040 636 1538 tai mervi.huttula@coronaria.fi

Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä