Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti - Kuusamo
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti - Kuusamo
Sijainnit
Kuusamo
Haku alkaa
23.11.2021
Haku päättyy
7.12.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Etsimme ammattitaitoiseen Kuusamon tiimiimme lisävahvistukseksi toimintaterapeuttia.


Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa puheterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa. Työskentelemme laaja-alaisesti eri ikäisten asiakkaiden kanssa, niin  yksilöterapiaa kuin erilaisia kuntoutuskursseja toteuttaen Hangosta Ivaloon. Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Lisäksi saat aina tukea  kokeneilta toimintaterapeuttikollegoilta sekä säännöllisen työnohjauksen. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia, he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Kuntoutustyön toteutamme pääasiallisesti asiakkaalle tutussa ympäristössä, asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Käytössämme ovat liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä työvälineet. Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta, intoa kehittää toimintaa ja lisäksi valmiutta liikkuvaan työhön. Työ edellyttää laillistetun toimintaterapeutin pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Voit työllistyä meillä kilpailukykyisellä kuukausipalkalla bonuksineen tai suoritepalkkamallilla. Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja säännöllisen työnohjauksen sekä monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut mm. Smartum-liikunta/kulttuuriedun, lounaskortin, Liikku-konsernin edut.


Kuusamon positiivisssa ja innostavassa työyhteisössä tarjolla on niin kollegiaalista kuin moniammatillista tukea. Tiimissä työskentelee puheterapeutteja, toimintaterapeutteja ja fysioterapeutteja. Meillä on terapia- ja toimistotilat Kirkkotiellä.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:

Aluejohtaja Niina Niva, p. 050 562 9466 tai niina.niva@coronaria.fi
Palvelupäälikkö Petteri Kangas, p. 040 614 7002 tai petteri.kangas@coronaria.fi


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä