Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Puheterapeutti - Vantaa
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Puheterapeutti - Vantaa
Sijainnit
Vantaa
Haku alkaa
23.11.2021
Haku päättyy
14.12.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Puheterapeutti, haluamme sinut meille kollegaksi!

Haluamme vahvistaa Vantaan Terapeijan moniammatillisen tiimimme osaamista ja etsimme huippujoukkoomme puheterapeuttia!


Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa puheterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa. Kohtaamme asiakkaamme esimerkiksi heidän kotonaan, päiväkodissa tai koulussa, toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena, joka on osa sujuvaa arkeamme. Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja, työskentelemme eri-ikäisten asiakkaiden kanssa usealla paikkakunnalla Hangosta Ivaloon. Vantaan Terapeijan toimipisteemme Hiekkaharjussa tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluita sekä toimintaterapiaa ja puheterapiaa.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Konsultoimme toisiamme ja teemme usein työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Lisäksi saat aina tukea kokeneilta puheterapeuttikollegoilta sekä säännöllisen työnohjauksen. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia, he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen provisiopalkalla tai vaihtoehtoisesti ammatinharjoittajana. Provisiopalkalla kuukauden keskiansio sijoittuu meillä noin 4000 e/kk. Lisäksi osa-aikainen työ on mahdollinen. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Voit olla joko jo kokenut konkari tai vastavalmistunut. Työ on liikkuvaa, joten tarvitset ajokortin sekä oman auton. Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, jonka vuoksi edellytämme asiantuntijoiltamme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut, joiden sisältöihin voit itse vaikuttaa.

Uskomme jatkuvaan kehittymiseen, tämän myötä meillä onkin laadukkaat kouluttautumismahdollisuudet muun muassa  Coronaria Akatemian kautta, panostamme vahvasti perehdytykseen sekä talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen. Puheterapeuteille suunnitellut Puhti-paketit sisältävät Coronarian asiantuntijoiden luomat valmiit tuokiot eri aiheisiin puheterapiaan. Paketit sisältävät laadukkaita terapiamateriaaleja, pelejä, leluja ja kirjoja tuokioita varten sekä kotiharjoitteita mukaan annettavaksi. Saat käyttöösi myös laajan sähköisen VERKKU-materiaalikirjaston etäpuheterapian toteuttamisen tueksi.


Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?

Soita ja tule tutustumaan meihin!
Palvelupäällikkö, puheterapeutti Inkka Sundblad, puhelin 050 309 3344 tai inkka.sundblad@)coronaria.fi


Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen.


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä