Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Perheterapeutti / psykoterapeutti - Espoo
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Perheterapeutti / psykoterapeutti - Espoo
Sijainnit
Espoo
Haku alkaa
13.10.2021
Haku päättyy
27.10.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Haluaisitko unelmien työpaikan kuntoutustoimialalta? Etsimme nyt perheterapeuttia / psykoterapeuttia täydentämään Espoon huippuosaajista koostuvaa moniammatillista LAKU-perhekuntoutustiimiä. Tule meille töihin – meillä viihdytään!

LAKU-perhekuntoutus on Kelan tarjoamaa moniammatillista kuntoutusta. Kuntoutus on tarkoitettu neuropsykiatrisen diagnoosin saaneille 5–15-vuotiaille lapsille tai nuorille ja heidän perheilleen. Perhekuntoutuksen yleisenä tavoitteena on tukea lapsen psykososiaalista kehitystä ja arjen sujumista eri ympäristöissä. Coronarialla LAKU-perhekuntoutusta toteuttaa moniammatillinen työryhmä ja se perustuu tiiviiseen yhteistyöhön kuntoutujan sekä hänen perheensä kanssa. Lisäksi kuntoutukseen sisältyy aktiivinen yhteistyö myös kuntoutujan ja perheen verkostojen kanssa.

Tehtävässä työskentelet Espoon toimipisteeltä käsin, toteutat koti- ja toimintaympäristökäyntejä (esim. päiväkoti ja koulu) sekä verkostokäyntejä Uudenmaan alueella. Työtehtäviisi kuuluu myös kuntoutusviikonloppuihin osallistuminen sovittuina viikonloppuina (la-su) Lohja Spa & Resortissa. Pääset työskentelemään osana huippuosaajista koostuvaa moniammatillista tiimiä. Tiimissä työskentelee neuropsykologi, psyko- ja perheterapeutteja, sairaanhoitajia, toimintaterapeutteja, sosionomeja, erityisopettaja ja lastenpsykiatri.

Työ edellyttää perheterapeutin tai psykoterapeutin pätevyyttä. Pohjakoulutukseltasi voit olla esimerkiksi psykiatrinen sairaanhoitaja, sosionomi tai toimintaterapeutti. Lisäksi valitulla henkilöllä on aiempaa kokemusta lasten neuropsykiatrisiin sairauksiin liittyvästä kuntoutus ja/tai hoitotyöstä ja perheiden kanssa työskentelystä. Odotamme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta, iloista työotetta, joustavuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Meille on työnantajana tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsopimussuhteeseen kuukausipalkalla tai vaihtoehtoisesti myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet muun muassa Coronaria Akatemian kautta, panostamme talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Soita ja tule tutustumaan meihin!

Lisätietoja antaa johtava psykologi Saara Heusala, p. 050 322 3335 tai saara.heusala(a)coronaria.fi ja rekrytointikoordinaattori Susanna Eskola p. 040 655 1918 tai susanna.eskola(a)coronaria.fiCoronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä