Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Psykoterapeutti - Joensuu
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Psykoterapeutti - Joensuu
Sijainnit
Joensuu
Haku alkaa
13.10.2021
Haku päättyy
3.11.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Hei sinä psykoterapeutti - tule mukaan huippujoukkoon!

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa psykoterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja. Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Coronaria Tietotaito Oy Joensuussa tarjoaa monipuolisia psykologipalveluita sekä kunnille että sote-toimijoille. Tiimissämme työskentelee useita psykologeja ja psykoterapeutteja, jotka tarjoavat tutkimusta, kuntoutusta sekä terapia- ja keskusteluapua. Lisäksi työnohjaus- ja konsultointipalvelut sote-alan ammattilaisille kuuluvat palveluihimme.

Haemme kasvavaan joukkoomme laillistettua psykoterapeuttia. Eduksi katsomme myös psykologin pätevyyden. Tehtävänkuva koostuu monenlaisista psykoterapeutin ja/tai psykologin tehtävistä, kuten kuntoutuksesta ja tutkimuksista, sekä muista mahdolliset yksilö- ja perhepalvelupsykologin töistä. Asiakaskunta on lapset, nuoret ja/tai aikuiset riippuen kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi. Edellytämme vähintään kahden vuoden soveltuvaa työkokemusta sekä psykoterapeutin Kela-pätevyyttä. Työ on liikkuvaa, joten tarvitset oman auton. Osittainen etätyö on mahdollinen.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt huolehtivat, että arkiset asiat toimivat ja kollegiaalista tukea sekä työnohjausta on saatavilla helposti. Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen kuukausi- tai tuntipalkalla tai vaihtoehtoisesti ammatinharjoittajana. Lisäksi osa-aikainen työ on mahdollinen.

Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet muun muassa Coronaria Akatemian kautta, panostamme perehdytykseen, talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.


Soita ja tule tutustumaan meihin!

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimivastaava Jaana Huovinen, 040-6147824, jaana.huovinen@coronaria.fi, parhaiten tavoitettavissa sähköpostitse.


Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä