Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
OMT -Fysioterapeutti Raisio
Työpaikan tiedot
Tehtävä
OMT-Fysioterapeutti
Sijainnit
Raisio
Haku alkaa
20.7.2021
Haku päättyy
10.8.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
OMT -fysioterapeutti - tule mukaan huippujoukkoon!

Etsimme ammattitaitoiseen Raision tiimiimme OMT -fysioterapeuttia.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa fysioterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa. Työskentelemme laaja-alaisesti eri ikäisten asiakkaiden kanssa, niin  yksilöterapiaa kuin erilaisia kuntoutuskursseja toteuttaen Hangosta Ivaloon. Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Raision toimipiste tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluita.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tiimeissämme työskentelee kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Lisäksi saat aina tukea  kokeneilta fysioterapeuttikollegoilta sekä säännöllisen työnohjauksen. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia, he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä. Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun ja voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla tai vaihtoehtoisesti ammatinharjoittajana. Työ edellyttää laillistetun fysioterapeutin pätevyyttä sekä OMT-erikoistumiskoulutusta. Pääasiallinen toimipisteesi on Raision yksikössämme, mutta halutessasi voit ottaa vastaan asiakkaita myös muissa Varsinais-Suomen toimipisteissämme. Asiakaskuntanasi ovat aikuisasiakkaat.

Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen, tämän myötä meillä onkin laadukkaat kouluttautumismahdollisuudet muun muassa  Coronaria  Akatemian kautta, panostamme vahvasti perehdytykseen sekä talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen.


Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?

Soita ja tule tutustumaan meihin!
Lisätietoja antaa aluejohtaja Pasi Singh, pasi.singh@coronaria.fi tai 0405719965.


Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutusCoronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä