Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti - Malmi
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti - Malmi
Sijainnit
Helsinki
Haku alkaa
20.7.2021
Haku päättyy
10.8.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Toimintaterapeutti, tule mukaan huippujoukkoon!

Etsimme Helsingin Malmin moniammatilliseen tiimiimme toimintaterapeuttia.


Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa toimintaterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa. Työskentelemme laaja-alaisesti eri ikäisten asiakkaiden kanssa, niin  yksilöterapiaa kuin erilaisia kuntoutuskursseja toteuttaen Hangosta Ivaloon. Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Malmin toimipisteemme tarjoaa puheterapiaa, fysioterapiaa, psykofyysistä fysioterapiaa, toimintaterapiaa, psykoterapiaa, pari- ja perheterapiaa, nepsy-valmennusta, psykologin, neuropsykologin sekä psykiatrin palveluja.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Konsultoimme toisiamme ja teemme usein työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Lisäksi saat aina tukea kokeneilta toimintaterapeuttikollegoilta sekä säännöllisen työnohjauksen. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia, he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta sekä joustavuutta. Työ edellyttää laillistetun toimintaterapeutin pätevyyttä sekä aikaisempaa kokemusta lasten ja nuorten kuntoutuksesta vähintään vuoden ajalta. Työ sisältää lasten ja nuorten Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Työ on liikkuvaa, joten tarvitset ajokortin. Voit aloittaa työt joustavasti oman aikataulusi mukaan. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut, kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen, tämän myötä meillä onkin laadukkaat kouluttautumismahdollisuudet muun muassa  Coronaria Akatemian kautta, panostamme vahvasti perehdytykseen sekä talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen.


Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?
Lisätietoja antaa rekrytointikoordinaattori Outi Sihvonen, puhelin 0406261407 tai outi.sihvonen@coronaria.fi

Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutustCoronaria - Terveydenhuollon uudistaja


Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä