Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti - Jämsä
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti - Jämsä
Sijainnit
Jämsä
Haku alkaa
20.7.2021
Haku päättyy
10.8.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Toimintaterapeutti, tule mukaan huippujoukkoon!


Etsimme Jämsän toimipisteeseemme positiivisen asenteen omaavaa toimintaterapeuttia.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa toimintaterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa, esimerkiksi kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena. Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Työskentelemme laaja-alaisesti eri ikäisten asiakkaiden kanssa useissa eri toimipisteissä Hangosta Ivaloon.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvin-vointipalveluiden tuottamisessa. Jämsän toimipisteessämme työskentelee useita toimintaterapeutteja, mikä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Saat aina tukea kokeneilta kollegoilta sekä säännöllisen työnohjauksen. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia, he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Odotamme sinulta reipasta ja positiivista työotetta sekä joustavuutta. Työ edellyttää laillistetun toimintaterapeutin pätevyyttä. Voit olla urasi alussa oleva tai pidemmän kokemuksen omaava, uusia haasteita ja ammatillista suuntaa hakeva toimintaterapeutti. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaan oman kiinnostuksesi mukaan. Terapiatyön lisäksi tehtäviin kuuluu myös tiivistä yhteydenpitoa yhteistyökumppaneihin. Työ on pääsääntöisesti liikkuvaa, ja tehtävässä on mahdollisuus osittain myös etätyöhön.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla tai vaihtoehtoisesti ammatinharjoittajana. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Uskomme jatkuvaan kehittymiseen, tämän myötä meillä onkin laadukkaat kouluttautumismahdollisuudet muun muassa Coronaria Akatemian kautta, panostamme vahvasti perehdytykseen sekä talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen.
Soita ja tule tutustumaan meihin!

Rekrytointikoordinaattori Anni Kinnunen, +358 40 658 7647, anni.kinnunen@coronaria.fi
Rekrytointikoordinaattori Minna Seppälä, +358 40 617 4340, minna.seppala2@coronaria.fi

Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä