Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Puheterapeutti - Raahe
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Puheterapeutti - Raahe
Sijainnit
Raahe
Haku alkaa
20.7.2021
Haku päättyy
10.8.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Puheterapeutti, haluamme sinut meille kollegaksi!


Haluamme vahvistaa Raahen tiimimme osaamista ja etsimme joukkoomme puheterapeuttia. Voit olla uraasi aloitteleva tai jo pidemmän kokemuksen omaava puheterapeutti.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa puheterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa. Kohtaamme asiakkaamme esimerkiksi heidän kotonaan, päiväkodissa tai koulussa, toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena, joka on osa sujuvaa arkeamme. Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja, työskentelemme eri-ikäisten asiakkaiden kanssa usealla paikkakunnalla Hangosta Ivaloon. Raahen toimipiste tarjoaa puheterapiaa, fysioterapiaa sekä toimintaterapiaa.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Raahessa ja sen lähialueilla on useita monipuolisen kokemuksen omaavia kollegoita, jotka auttavat sinua kehittymään työssäsi ja tukevat perehtymistäsi. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia, he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta ja intoa oppia uutta. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Työnkuvaa voidaan suunnitella oman mielenkiintosi mukaan. Tehtävässä on mahdollisuus päästä osallistumaan myös palveluiden muotoiluun sekä tutkimus- ja arviointityöhön. Työ on liikkuvaa, joten tarvitset ajokortin.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla tai vaihtoehtoisesti ammatinharjoittajana. Lisäksi osa-aikainen työ on mahdollinen.  Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin. Voit aloittaa työt joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Uskomme jatkuvaan kehittymiseen, tämän myötä meillä onkin laadukkaat kouluttautumismahdollisuudet muun muassa  Coronaria  Akatemian kautta, panostamme vahvasti perehdytykseen sekä talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen. Puheterapeuteille suunnitellut Puhti-paketit sisältävät Coronarian asiantuntijoiden luomat valmiit tuokiot eri aiheisiin puheterapiaan. Paketit sisältävät laadukkaita terapiamateriaaleja, pelejä, leluja ja kirjoja tuokioita varten sekä kotiharjoitteita mukaan annettavaksi. Saat käyttöösi myös laajan sähköisen VERKKU-materiaalikirjaston etäpuheterapian toteuttamisen tueksi. VERKKU-verkkokuntoutuksessa asiakas tekee terapeuttinsa ohjaamat harjoitteet omaan tahtiin omassa luonnollisessa ympäristössään.Soita ja tule tutustumaan meihin!

Aluejohtaja Mervi Huttula, puh. 040 636 1538 tai mervi.huttula@coronaria.fi

Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä