Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Fysioterapeutti - Pudasjärvi
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Fysioterapeutti - Pudasjärvi
Sijainnit
Pudasjärvi
Haku alkaa
9.6.2021
Haku päättyy
20.6.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Fysioterapeutti – haluamme sinut mukaan huippujoukkoomme!

Coronaria kuntoutuspalvelut tarjoaa fysioterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa. Kohtaamme asiakkaamme heidän kotonaan, toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena, joka on osa sujuvaa arkeamme. Työskentelemme laaja-alaisesti eri ikäisten asiakkaiden kanssa, niin yksilöterapiaa kuin erilaisia kuntoutuskursseja toteuttaen Hangosta Ivaloon. Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapia-palveluiden tuottaja.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointi-palveluiden tuottamisessa. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Konsultoimme toisiamme ja teemme usein työtä rin-nakkain samojen asiakkaiden kanssa. Lisäksi saat aina tukea kokeneilta fysioterapeuttikollegoilta sekä säännöllisen työnohjauksen. Toimipisteidemme lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia, he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Tarvitsemme nyt vahvistusta Pudasjärven tiimimme. Tiimissä työskentelee puhe-, toiminta- ja fysioterapeutteja. Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta ja taitoa työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa. Työ edellyttää laillistetun fysioterapeutin pätevyyttä. Työ on liikkuvaa. Tarjoamme fysioterapiapalveluja toimipisteissämme sekä kotikäynteinä Pudasjärvellä ja lähialueilla. Käytössämme ovat liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä hyvät työvälineet. Katsomme eduksi erityisosaamisen ja kokemuksen esimerkiksi TULES-fysioterapiasta tai neurologisesta fysioterapiasta.


Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- lii-kunta/kulttuuriedun ja lounaskortin. 

Uskomme jatkuvaan kehittymiseen, tämän myötä meillä onkin laadukkaat kouluttautumismahdollisuudet muun muassa Coronaria Akatemian kautta, panostamme vahvasti perehdytykseen sekä talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen.

Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalanpaikalta? Haluamme keskustella kanssasi uramahdollisuuksistasi Coronarialla ja mitä voisimme sinulle tarjota.


Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:

Tiimivastaava Anu Niemilehto p. 050 330 5127 tai anu.niemilehto(a)coronaria.fi
Aluejohtaja Mirva Saarela, p. 040 183 6609 tai mirva.saarela(a)coronaria.fi

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjon-taamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä