Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
HR-assistentti kuntoutuspalvelut
Työpaikan tiedot
Tehtävä
HR-assistentti
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
11.6.2021
Haku päättyy
24.6.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Toimintamme kasvaessa etsimme kuntouksen HR-tiimiin HR-assistenttia

HR-assistenttina tuet kuntoutusliiketoimintaa oman vastuualueesi osalta. Työtehtäviisi kuuluvat mm. työsopimusten tekeminen, operatiivinen HR-tuki työntekijöillemme sekä tiimivastaaville ja henkilöstöeduista huolehtiminen.

Meille on tärkeää ensiluokkainen työntekijäkokemus ja olet isossa roolissa toteuttamassa tätä tavoitetta. Hyvän pohjan tälle työlle antavat muutaman vuoden kokemus työelämästä ja esimerkiksi seuraavat ominaisuudet:
- Kokemus työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnasta
- Asiakaspalvelukokemus ja yllättävissä tilanteissa työskentely
- Ratkaisukeskeinen ja ennakoiva työote
- Oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva työskentelytapa
- Taito verkostoitua ja toimia tiimissä tukien työkaveria

Ehdottomaksi eduksi katsomme aiemman henkilöstöalan kokemuksen ja/tai palkanlaskentakokemuksen. Siitäkään ei ole haittaa, jos Mepco HRM järjestelmä on sinulle tuttu työväline. Työpisteesi sijaitsee Oulussa, silloin kun emme työskentele etänä.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden päästä osaksi energistä tiimiämme, jossa kehittäminen ja rohkeus kokeilla uusia asioita on vahvuutemme –virheistä opitaan ja onnistumisia juhlitaan! Työskentelemme yhdessä tehokkaalla otteella kohti tavoitteitamme, huonoja vitsejä unohtamatta, jotka ovat työpäiviemme suola. Huolehdimme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimialaamme, sekä koulutustarjontaa tulevaisuutta silmällä pitäen. Luonnollisesti tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, mahdollisuuden ammatillisen osaamisen kehittymiseen, joustavat työajat sekä monipuoliset hyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut.

Lähetäthän hakemuksesi meille 24.6 mennessä rekrytointisivustomme kautta, palkkatoiveesi kera. Käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana. Käytämme prosessissa RecRightin videohaastattelua, joten huomioithan, että saatat saada kutsun videohaastatteluun jo ennen hakujaan päättymistä.
Toivomme valitun henkilön aloittavan työssä elokuun puolessa välissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjo Keränen, p. 040 529 9841 keskiviikkona 16.6. klo 8.30 - 11.00 ja maanantaina 21.6. klo 13.00 - 16.00 , tai sähköpostitse marjo.keranen(a)coronaria.fi


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä