Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Psykoterapeutti - Kalajoki
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Psykoterapeutti - Kalajoki
Sijainnit
Kalajoki
Haku alkaa
7.6.2021
Haku päättyy
28.6.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Psykoterapeutti – haluamme sinut meille kollegaksi!


Haluamme vahvistaa Kalajoen tiimin osaamista ja etsimme joukkoomme psykoterapeuttia. Kalajoen toimipiste sijaitsee juuri uudistetuissa työtiloissa Särkillä. Työskentelyä on mahdollista toteuttaa myös Nivalan toimipisteellä. Työtä voidaan kohdistaa osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti. Voit tehdä yksilöterapiaa tai halutessasi osallistua myös moniammatillisille kuntoutuskursseille, kuten Oma väylä- kuntoutukseen ja LAKU-perhekuntoutukseen.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa psykoterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja. Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Työskentelemme laaja-alaisesti eri ikäisten asiakkaiden kanssa useissa eri toimipisteissä Hangosta Ivaloon. Meillä myös etäkuntoutus on osa sujuvaa arkeamme.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Lisäksi saat tukea kokeneelta psykoterapeuttikollegalta. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Psykoterapeutit saavat tukea myös asiakashankinnassa. Asiakaskunta voi muodostua niin Kelan, vakuutusyhtiöiden kuin kuntien tilauksista sekä itsemaksavista asiakkaista. Työ edellyttää laillistetun yksilöpsykoterapeutin pätevyyttä.

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla tai vaihtoehtoisesti ammatinharjoittajana. Lisäksi osa-aikainen työ on mahdollinen.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet muun muassa Coronaria Akatemian kautta, panostamme talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.


Soita ja tule tutustumaan meihin!

Aluejohtaja Mervi Huttula, puh. 040 636 1538 tai mervi.huttula@coronaria.fi

Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä