Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Markkinointikoordinaattori
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Markkinointikoordinaattori
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
4.6.2021
Haku päättyy
20.6.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
MARKKINOINNIN MONIOSAAJA - valjasta osaamisesi työhön, jolla on merkitystä ihmisten hyvinvointiin

Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Tehtävässäsi saat vastuualueen kuluttajille suunnatuista palvelukokonaisuudesta. Olet osa kuntoutuksen markkinointitiimiä sekä koko Coronarian 12 osaajan ammattitaitoista markkinointiyksikköä. Me rakennamme markkinointia innokkaasti, hyvällä energialla ja ennen kaikkea uudistaja-asenteella. Hyvä meininkimme ei hyydy vauhdikkaassakaan menossa. Työpaikkasi sijaitsee Oulun keskustassa Sammakkotalossa.

Olet tehnyt monipuolisia b2c-markkinoinnin töitä vähintään viisi vuotta. Olet vahva tee se itse -markkinointitekijä ja -osaaja. Haluat oppia uutta ja pitää ammattitaitoasi jatkuvasti yllä. Facebook, SEM ja SEO osaamisesi on vahvaa. Ymmärrät, miten erilaiset kohderyhmät tavoitetaan monipuolisilla ja luovilla tavoilla, ja ymmärrät ostofunneleiden logiikoita. Olet itsenäisesti vastannut erilaisista projekteista. Osaat hyödyntää markkinoinnin mittareita ja analytiikkaa.
Vastaat vastuualueidesi palveluiden markkinoinnista, markkinointimateriaalista ja sisällöntuotannosta tiimin tukemana.

Työhösi kuuluu mm.:
• markkinointisuunnitelmat yhdessä markkinointitiimin ja liiketoiminnan kanssa
• somemarkkinointi (Facebook ja Instagram)
• SEM ja SEO
• mediaostaminen
• budjettiseuranta sekä raportointi
• tapahtumakoordinointi
• markkinointimateriaalin suunnittelu
• markkinoinnin mittareiden ja analytiikan hyödyntäminen

Sinulla on markkinointialan koulutus esim. KTM tai tradenomi. Omaat rautaisen tekemisen asenteen, hyvän organisointikyvyn sekä reippaan ja järjestelmällisen otteen työhön. Markkinoinnin työkalujen tuntemuksesi on ajan tasalla, ja osaat sujuvasti käyttää niitä toimenpiteiden optimoinnissa. Sinulla on positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot. Kiireisetkään todo-listat eivät pistä päätäsi pyörälle.

Tarjoamme:
• Mahdollisuuden valjastaa oma osaamisesi työksi, jolla on merkitystä
• Tiimin ammattitaitoisen tuen
• Hyvän etupaketin valintasi mukaan
• Hyvät työkalut ja puitteet työskentelyllesi
• Joustavat työskentelymahdollisuudet
• Hauskan porukan ja ilmapiirin, jossa on vapaus toteuttaa itseään
• Mahdollisuuden kehittyä ja edetä vakavaraisessa organisaatiossa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si/LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 20.6. Lisätietoa paikasta antaa Marika Eklund puhelimmitse (0400 795021) pe 11.6 klo 10-12 tai sähköpostilla marika.eklund(a)coronaria.fi.
Ole nopea! Rekrytoimme heti kun sopiva hakija löytyy!

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä