Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Puheterapeutti - Liminka
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Puheterapeutti - Liminka
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
4.5.2021
Haku päättyy
24.5.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?
Puheterapeutti, haluamme sinut meille kollegaksi!


Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet, säännöllisen työnohjauksen sekä kattavan työterveyshuollon ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa puheterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa, esimerkiksi kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena.

Kokoaikaisen työajan sijasta voit valita haluamasi työaikaprosentin ja palkkamallin joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Valittavanasi on kilpailukykyinen kuukausipalkka bonuksineen tai suoriteperusteinen palkka.

Meillä lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia. Toimipisteissämme käydään päivittäin inspiroivia keskusteluja yli ammattirajojen. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Toimintatavassamme on useita voittajia – erityisesti asiakkaamme.

Tarvitsemme nyt vahvistusta Limingan tiimimme. Tiimissä työskentelee fysioterapeutteja ja kuntohoitaja. Haluamme vahvistaa tiimin moniammatillista osaamista ja haemme tiimiin nyt toiminta- ja puheterapeutteja. Käytössämme ovat liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä työvälineet.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta ja intoa oppia uutta. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Voit olla myös valmistumassa oleva opiskelija. Työ on liikkuvaa Pohjois-Pohjanmaan alueella, joten tarvitset ajokortin ja auton käyttöösi - voit käyttää joko omaa autoasi tai voit saada yrityksen auton käyttöösi.Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:

Tiimivastaava Anu Niemilehto p. 050 330 5127 tai anu.niemilehto(a)coronaria.fi
Aluejohtaja Mirva Saarela, p. 040 183 6609 tai mirva.saarela(a)coronaria.fi


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä