Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Psykologi - Helsinki
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Psykologi - Helsinki
Sijainnit
Helsinki
Haku alkaa
4.5.2021
Haku päättyy
25.5.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Psykologi – tule mukaan huippujoukkoon!

Haluamme vahvistaa Helsingin Malmin moniammatillisen tiimin osaamista ja etsimme innostavaan joukkoomme psykologia.


Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa psykologin palveluja sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa. Työskentelemme laaja-alaisesti eri ikäisten asiakkaiden kanssa, niin yksilöterapiaa kuin erilaisia kuntoutuskursseja toteuttaen Hangosta Ivaloon. Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Malmi tarjoaa puheterapiaa, fysioterapiaa, psykofyysistä fysioterapiaa, toimintaterapiaa, psykoterapiaa, pari- ja perheterapiaa, nepsy-valmennusta, psykologin, neuropsykologin sekä psykiatrin palveluja.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Konsultoimme toisiamme ja teemme usein työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Lisäksi saat aina tukea kokeneilta kollegoilta sekä säännöllisen työnohjauksen. Toimipisteidemme lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia, he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.
Pääasiassa työtehtäviisi kuuluu lasten ja nuorten kehitykseen ja oppimiseen liittyviä tutkimuksia ja tarvittaessa osallistumista LAKU- perhekuntoutukseen sekä Oma väylä- kuntoutukseen. Psykologi toimii yhteistyössä varhaiskasvatuksen, koulujen ja oppilashuollon sekä terveydenhuollon (neuvola) kanssa. Keskeisiä työtehtäviä ovat psykologiset tutkimukset, vanhempien ohjaus ja verkostotyö lapsiperheiden kanssa toimivien kanssa. Toteutat kuntien ja sairaanhoitopiirin maksusitoumuksella toteutettavia psykologin arviointeja pääasiassa alle 10-vuotiaille lapsille.

Edellytämme laillistetun psykologin pätevyyttä ja toivomme hakijalta lasten psykologisten tutkimusmenetelmien osaamista niin sosio-emotionaalisten kuin neuropsykologisten menetelmien osalta. Työ edellyttää vahvoja vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä vastuullista, joustavaa ja myönteistä otetta työhön. Pääasiallinen toimipisteesi on Malmilla, mutta käytössäsi on joustavasti myös muut pääkaupunkiseudun toimipisteemme. Työ on liikkuvaa eli tarvitset ajokortin ja mielellään myös auton.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen, tämän myötä meillä onkin laadukkaat kouluttautumismahdollisuudet muun muassa Coronaria Akatemian kautta, panostamme vahvasti perehdytykseen sekä talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen.


Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?

Soita ja tule tutustumaan meihin!
Lisätietoja antaa aluejohtaja Pasi Singh, pasi.singh@coronaria.fi tai 0405719965.


Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä