Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti - Pori
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti - Pori
Sijainnit
Pori
Haku alkaa
4.5.2021
Haku päättyy
25.5.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Toimintaterapeutti, tule mukaan huippujoukkoon!

Etsimme moniammatilliseen Porin tiimiimme lisävahvistukseksi toimintaterapeuttia.


Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa toimintaterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa. Työskentelemme laaja-alaisesti eri ikäisten asiakkaiden kanssa, niin yksilöterapiaa kuin erilaisia kuntoutuskursseja toteuttaen Hangosta Ivaloon. Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Porin toimipiste tarjoaa monipuolisia fysioterapia-, puheterapia- ja toimintaterapiapalveluita.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Konsultoimme toisiamme ja teemme usein työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Lisäksi saat aina tukea kokeneilta toimintaterapeuttikollegoilta sekä säännöllisen työnohjauksen. Toimipisteidemme lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia, he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat. Porissa tiimivastaavana on toimintaterapeutti.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta sekä joustavuutta. Työ edellyttää laillistetun toimintaterapeutin pätevyyttä sekä aikaisempaa kokemusta lasten ja nuorten kuntoutuksesta. Työhön kuuluu LAKU- kuntoutuksessa työskentelyä. Työ on liikkuvaa, joten tarvitset ajokortin. Voit aloittaa työt joustavasti oman aikataulusi mukaan ja valita elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan työajan.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi innostavan työyhteisön, joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, laadukkaan perehdytyksen, hyvät kouluttautumismahdollisuudet muun muassa Coronaria Akatemian kautta ja säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta / kulttuuriedun ja lounaskortin.


Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?

Soita ja tule tutustamaan meihin!
Palvelupäällikkö Inkka Sundblad, puhelin 050 309 3344 tai inkka.sundblad(a)coronaria.fi


Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä