Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Puheterapeutti - Joensuu
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Puheterapeutti - Joensuu
Sijainnit
Joensuu
Haku alkaa
4.5.2021
Haku päättyy
24.5.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalanpaikalta?
Puheterapeutti, tule mukaan huippujoukkoon!


Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet, säännöllisen työnohjauksen sekä kattavan työterveyshuollon ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Meillä lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia. Toimipisteissämme käydään päivittäin inspiroivia keskusteluja yli ammattirajojen. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Toimintatavassamme on useita voittajia – erityisesti asiakkaamme.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa puheterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa, esimerkiksi kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös Joensuun toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena. Työtä on mahdollisesti myös Joensuun lähikunnissa.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta ja intoa oppia uutta. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Työ on liikkuvaa, joten tarvitset ajokortin. Voit aloittaa työt joustavasti oman aikataulusi mukaan ja valita omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan työajan ja palkkamallin. Meillä on mahdollisuus myös toteuttaa etäterapiaa.


Soita ja tule tutustumaan meihin!
Aluejohtaja Tiina Taskinen, puhelin +358503228299 tai tiina.taskinen@coronaria.fi

Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä