Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Oma väylä -kuntouttaja - Turku
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Oma väylä -kuntouttaja - Turku
Sijainnit
Turku
Haku alkaa
4.5.2021
Haku päättyy
25.5.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialalta? Oma väylä -kuntoutuspalvelun myötä vahvistamme Turun tiimiä ja etsimme osaavaan joukkoomme kuntoutuksen ammattilaisia – tule osaksi huipputiimiä!


Oma väylä -kuntoutus on suunnattu neuropsykiatrisen diagnoosin saaneelle opiskelevalle, työssä käyvälle tai väliaikaisesti työelämästä poissa olevalle 16–29-vuotiaalle henkilölle. Kelan kustantamaan kuntoutukseen voi hakeutua, jos henkilöllä on todettu autismikirjon häiriö tai aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriö. Henkilö tarvitsee tukea johonkin seuraavista; opintoihin, työelämään, sosiaalisten taitojen vahvistamiseen tai arjenhallinnan taitojen kehittämiseen. Kuntoutus pyrkii tukemaan nuorta ja nuorta aikuista arjessa, sosiaalisissa suhteissa, opinnoissa sekä työelämässä. Kuntoutus toteutetaan yksilö- ja ryhmätapaamisina.

Tehtävässä toimit omaohjaajana nimetyille asiakkaille, osana moniammatillista tiimiä. Oma väylä -kuntoutuksen moniammatilliset tiimit koostuvat psykologeista, toimintaterapeuteista, sairaanhoitajista, sosionomeista ja kuntoutuksen ohjaajista. Työskentelet Turun toimipisteestä käsin, sekä toteutat koti- ja verkostokäyntejä Varsinais-Suomen alueella. Työ edellyttää toimintaterapeutin, sairaanhoitajan (erikoistuminen psykiatriaan tai mielenterveys- ja päihdetyöhön), sosionomin tai kuntoutuksen ohjaajan pätevyyttä. Lisäksi valitulla henkilöllä on aiempaa kokemusta neuropsykiatrisiin tai psykiatrisiin sairauksiin liittyvästä kuntoutus ja/tai hoitotyöstä. Odotamme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta, reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta ja hyviä organisointitaitoja.

Meille on työnantajana tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla tai vaihtoehtoisesti ammatinharjoittajana. Lisäksi osa-aikainen työ on mahdollinen. Ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Toimipisteidemme lähiesimiehet huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet muun muassa Coronaria Akatemian kautta, panostamme talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Soita ja tule tutustumaan meihin!
Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sari Ronkainen, p. 040 681 8975 tai sari.ronkainen(a)coronaria.fi


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä