Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Neurologinen fysioterapeutti - Riihimäki
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Neurologinen fysioterapeutti - Riihimäki
Sijainnit
Riihimäki
Haku alkaa
3.5.2021
Haku päättyy
30.5.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Neurologinen fysioterapeutti – haluamme sinut mukaan huippujoukkoomme!


Etsimme ammattitaitoiseen Riihimäen tiimiimme fysioterapeuttia, jolla on kokemusta neurologisesta kuntoutuksesta.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa fysioterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa. Työskentelemme laaja-alaisesti eri ikäisten asiakkaiden kanssa, niin yksilöterapiaa kuin erilaisia kuntoutuskursseja toteuttaen Hangosta Ivaloon. Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Riihimäki tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluita.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Riihimäen tiimissä työskentelee vahva fysioterapeuttitiimi, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin ja saat aina tukea  kokeneilta fysioterapeuttikollegoilta sekä säännöllisen työnohjauksen. Toimipisteidemme lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia, he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta ja taitoa työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa. Työ edellyttää laillistetun fysioterapeutin pätevyyttä sekä työkokemusta neurologisesta fysioterapiasta. Työ on liikkuvaa, joten tarvitset ajokortin.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Uskomme jatkuvaan kehittymiseen, tämän myötä meillä onkin laadukkaat kouluttautumismahdollisuudet muun muassa  Coronaria Akatemian kautta, panostamme vahvasti perehdytykseen sekä talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen.


Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?

Soita ja tule tutustumaan meihin!

Palvelupäällikkö, fysioterapeutti Antti Eronen, puh. 040 619 7449, antti.eronen@coronaria.fi
Aluejohtaja Tiina Vauhkonen, puh. 050 467 9995, tiina.vauhkonen@coronaria.fi

Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Huomioithan, että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä