Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti - Lahti
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti - Lahti
Sijainnit
Lahti
Haku alkaa
4.5.2021
Haku päättyy
25.5.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Toimintaterapeutti, tule mukaan huippujoukkoon!


Etsimme moniammatilliseen tiimiimme toimintaterapeuttia. Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta sekä joustavuutta. Työ edellyttää laillistetun toimintaterapeutin pätevyyttä. Työ sisältää kaiken ikäisten asiakkaiden kuntoutusta, painottuen lasten kuntoutukseen. Työ on liikkuvaa, joten tarvitset ajokortin. Voit aloittaa työt joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa toimintaterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa, esimerkiksi kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena. Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Lahti tarjoaa puheterapiaa, toimintaterapiaa, fysioterapiaa sekä psykologin palveluita. Moniammatillisen tiimin tarjoamiin palveluihin kuuluu Lahdessa myös mm. LAKU- perhekuntoutus sekä OPI- ja TULES-kurssit.

Meillä lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Toimintatavassamme on useita voittajia – erityisesti asiakkaamme.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi innostavan työyhteisön, joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, laadukkaan perehdytyksen, hyvät kouluttautumismahdollisuudet muun muassa Coronaria Akatemian kautta ja säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta / kulttuuriedun ja lounaskortin.


Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?

Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Soita ja tule tutustamaan meihin!

Lisätietoja antaa:
Tiimivastaava Reija Manner-Ojala, puh. 040 681 7233 tai reija.manner-ojala@coronaria.fi
Aluejohtaja Tiina Vauhkonen, puh. 050 467 9995 tai tiina.vauhkonen@coronaria.fi


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä