Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Nuotti-valmentaja Joensuuhun
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Nuotti-valmentaja
Sijainnit
Joensuu
Haku alkaa
7.4.2021
Haku päättyy
18.4.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
3.5.2021
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Tule meille Nuotti-valmentajaksi!
Meillä viihdytään ja kehitytään yhdessä. Mahdollisuus monipuolisiin tehtäviin osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokemusta sinulla tulee olla väh. 2 vuoden ajalta nuorten ja/tai nuorten aikuisten parissa valmistumisesi jälkeen. Nuotti-valmennus on Kelan tilaamaa palvelua 16-29 vuotiaille nuorille. Koulutustaustasi voi olla toimintaterapeutti, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, sosiaalityöntekijä, yhteisöpedagogi, sosionomi, psykologi, kuntoutuksen ohjaaja. Arvostamme verkostotyön hallintaa sekä tavoitteellista työotetta.

Pääset osaksi osaavaa terapeuttien valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. Sovit joukkoomme, jos omaat reippaan ja joustavan työotteen ja halun laittaa koko osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi.
Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön sekä mahdollisuuden suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, säännöllinen työnohjaus, satsaamme talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen. Tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Löydät lisätietoa meistä ja Nuotti-valmennuksesta osoitteesta: www.coronaria.fi
Lisätiedot: Marja-Leena Päkkilä 040-128 6116

Coronaria on 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset kuntoutuksen, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut. Meillä työskentelee valtakunnallisesti jo lähes 1000 kuntoutuksen ammattilaista. Toimimme sadassa toimipisteessä eri puolilla maata
Aikaa jäljellä