Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Psykologi, Oulu
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Psykologi, Oulu
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
6.4.2021
Haku päättyy
27.4.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalanpaikalta?

Psykologi, tule meille kollegaksi!

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Toimipisteidemme lähiesimiehet huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Meille on työnantajana tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet muun muassa Coronaria Akatemian kautta, panostamme talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen.
Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Meillä toimii Oulun alueella jo 8 moniammatillista kuntoutustiimiä, joissa työskentelee mm. puhe-, toiminta-, fysio- ja psykoterapeutteja sekä psykologeja. Toteutamme kuntoutustyötä toimipisteidemme lisäksi asiakkaan omassa toimintaympäristössä. Käytössämme ovat liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä työvälineet. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset auton käyttöösi - voit käyttää joko omaa autoasi tai voit saada yrityksen auton käyttöösi.

Työtehtäviisi sisältyy eri ikäisten asiakkaiden psykologiset tutkimukset, painottuen lapsiin, nuoriin ja nuoriin aikuisiin, valmennukselliset asiakastapaamiset sekä muut psykologin asiantuntemusta vaativat tehtävät erityisesti neuropsykiatristen teemojen äärellä. Sovit osaksi tiimiämme, jos omaat reippaan ja joustavan työotteen, intoa kehittää uutta toimintaa ja halun laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi. Työ edellyttää laillistetun psykologin pätevyyttä sekä matkustusvalmiutta lähikuntien alueella. Eduksi katsomme erikoistumiskoulutuksen tai psykoterapeutin pätevyyden.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:

Aluejohtaja Mirva Saarela, p. 040 183 6609, mirva.saarela@coronaria.fiTyöpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä