Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti - Helsinki
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti - Helsinki
Sijainnit
Helsinki
Haku alkaa
6.4.2021
Haku päättyy
27.4.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Toimintaterapeutti, tule mukaan huippujoukkoon!


Etsimme moniammatilliseen tiimiimme toimintaterapeuttia. Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta sekä joustavuutta. Työ edellyttää laillistetun toimintaterapeutin pätevyyttä sekä aikaisempaa kokemusta lasten ja nuorten kuntoutuksesta vähintään kahden vuoden ajalta. Työ sisältää lasten ja nuorten Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Työ on liikkuvaa, joten tarvitset ajokortin. Voit aloittaa työt joustavasti oman aikataulusi mukaan ja valita elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan työajan.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa toimintaterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa, esimerkiksi kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena. Coronaria Kuntoutus- ja terapiapalvelut Helsinki Terapeija Myllypuro tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluita sekä toimintaterapiaa ja puheterapiaa.

Meillä lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Toimintatavassamme on useita voittajia – erityisesti asiakkaamme.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi innostavan työyhteisön, joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, laadukkaan perehdytyksen, hyvät kouluttautumismahdollisuudet muun muassa Coronaria Akatemian kautta ja säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta / kulttuuriedun ja lounaskortin.


Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?

Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Soita ja tule tutustamaan meihin!
Palvelupäällikkö Inkka Sundblad, puhelin 050 309 3344 tai inkka.sundblad(a)coronaria.fi


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä