Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti - Porvoo
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti - Porvoo
Sijainnit
Porvoo
Haku alkaa
6.4.2021
Haku päättyy
27.4.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?

Toimintaterapeutti, tule mukaan huippujoukkoon!


Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkamallin lisäksi
- innostavan, moniammatillisen työyhteisön,
- joustavan työajan,
- liikkuvaan työhön sopivat välineet, kuntoutusmateriaalit ja A-luokan asiakastietojärjestelmän,
- viihtyisät vastaanotto- ja toimistotilat,
- hyvät kouluttautumismahdollisuudet,
- säännöllisen työnohjauksen,
- kattavat työterveyspalvelut.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta ja intoa oppia uutta. Edellytämme toimintaterapeutin pätevyyttä sekä aikaisempaa kokemusta lasten ja nuorten kuntoutuksesta vähintään kahden vuoden ajalta. Työskentelet suomen kielen lisäksi sujuvasti myös ruotsin kielellä. Työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia ja omaa autoa. Työ sisältää Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta painottuen lapsiin ja nuoriin. Voit valita omaan elämäntilanteeseesi sopivan työajan ja palkkamallin.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa toimintaterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa, esimerkiksi kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena. Coronaria kuntoutus- ja terveyspalvelut Porvoo tarjoaa puheterapia-, toimintaterapia- ja fysioterapiapalveluita sekä ryhmäkuntoutusta.

Meillä lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia. Toimipisteissämme käydään päivittäin inspiroivia keskusteluja yli ammattirajojen. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Toimintatavassamme on useita voittajia – erityisesti asiakkaamme.


Soita ja tule tutustumaan meihin!
Palvelupäällikkö Inkka Sundblad, puhelin 050 309 3344 tai inkka.sundblad(a)coronaria.fi

Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä