Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
OMT-Fysioterapeutti Raisio
Työpaikan tiedot
Tehtävä
OMT-Fysioterapeutti
Sijainnit
Raisio
Haku alkaa
6.4.2021
Haku päättyy
27.4.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?
OMT-fysioterapeutti - tule mukaan huippujoukkoon!


Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme OMT-fysioterapeuttia, joka viihtyy itsenäisessä työssä. Asiakaskuntana ovat aikuisasiakkaat. Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta ja taitoa työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa. Työ edellyttää laillistetun OMT-fysioterapeutin pätevyyttä.

Pääasiallinen toimipisteesi on Raision yksikössämme. Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Raisio tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluita. Halutessasi voit ottaa vastaan asiakkaita myös muissa Varsinais-Suomen toimipisteissämme.

Meillä lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia. Toimipisteissämme käydään päivittäin inspiroivia keskusteluja. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Toimintatavassamme on useita voittajia – erityisesti asiakkaamme.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi innostavan työyhteisön, työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Lisäksi saat kattavat työterveyspalvelut ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta / kulttuuriedun ja lounaskortin.


Soita ja tule tutustumaan meihin!
Lisätietoja antaa aluejohtaja Pasi Singh, pasi.singh@coronaria.fi tai 0405719965.

Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä