Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Puheterapeutti - Kokkola
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Puheterapeutti - Kokkola
Sijainnit
Kokkola
Haku alkaa
31.3.2021
Haku päättyy
21.4.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?

Puheterapeutti, haluamme sinut meille kollegaksi!


Haluamme vahvistaa Kokkolan moniammatillista tiimiä ja etsimme joukkoomme osaavaa puheterapeuttia. Tehtävässä pääset vaikuttamaan ja verkostoitumaan Coronarian uudessa terapia- ja kuntoutustiimissä Keski-Pohjanmaalla.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa, esimerkiksi kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena. Työskentelemme laaja-alaisesti eri ikäisten asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat välineet, säännöllisen työnohjauksen sekä kattavan työterveyshuollon ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen, tämän myötä meillä onkin laadukkaat kouluttautumismahdollisuudet muun muassa  Coronaria  Akatemian kautta.

Kokoaikaisen työajan sijasta voit valita haluamasi työaikaprosentin ja palkkamallin joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Valittavanasi on kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi suoriteperusteinen palkka tai toimiminen itsenäisenä ammatinharjoittajana osana Coronarian kuntoutuspalveluja.

Meillä lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia. Toimipisteissämme käydään päivittäin inspiroivia keskusteluja yli ammattirajojen. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Toimintatavassamme on useita voittajia – erityisesti asiakkaamme.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta ja intoa oppia uutta. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Työ on liikkuvaa, joten tarvitset ajokortin. Tehtävässä on mahdollisuus työskennellä suomen- ja/tai ruotsinkielisten asiakkaiden parissa. Voit aloittaa työt joustavasti oman aikataulusi mukaan ja valita omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan työajan ja palkkamallin.

Soita ja tule tutustumaan meihin!

Lisätietoja antaa:
Aluejohtaja Mervi Huttula, puh. 040 636 1538 tai mervi.huttula@coronaria.fi

Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä