Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti - Vaasa
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti
Sijainnit
Vaasa
Haku alkaa
20.11.2020
Haku päättyy
21.12.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,25
Työpaikan kuvaus
Kaipaamme vahvistusta Pohjanmaan moniammatilliseen tiimiin!

Asiantuntijatiimissäsi Vaasassa sinulla on mahdollisuus toimintaterapian työn jakamiseen kollegan kanssa. Omasta lähitiimistäsi löytyy lisäksi kokemusta eri terapialajeissa. Panostamme myös kollegojen kanssa yhteistyö- ja konsultaatiomahdollisuuksiin muiden maakuntien tiimien kesken.

Toimisto- ja vastaanottotilat sijaitsevat keskustan tuntumassa Raastuvankadulla. Tuotamme tällä hetkellä palveluita muun muassa kunta-asiakkaille, sairaanhoitopiirille että Kelalle. Kuntoutustyön toteutamme pääasiallisesti asiakkaalle tutussa ympäristössä, asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Käytössämme ovat liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä työvälineet. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset auton käyttöösi - voit käyttää joko omaa autoasi tai voit saada yrityksen auton käyttöösi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi bonukset tai mahdollisuuden tehdä työtä suoritepalkalla, joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, kouluttautumismahdollisuudet, säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Lisätietoja:

aluejohtaja Mervi Huttula, p. 040 636 1538 tai mervi.huttula(a)coronaria.fi. Työskentelystä meillä voit kysellä kollegaltasi Vaasasta hanna.ijas-hyvarinen(a)coronaria.fi, puh. 040 629 0934 tai Seinäjoen toimipaikasta; toimintaterapeutti/tiimivastaava jutta.rahko(a)coronaria.fi, puh. 0400271848.

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Coronaria on 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee valtakunnallisesti jo lähes 1 000 kuntoutuksen ammattilaista. Toimimme sadassa toimipisteessä eri puolilla maata.
Aikaa jäljellä