Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Puheterapeutti - Keski-Pohjanmaa
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Puheterapeutti
Sijainnit
Kokkola
Haku alkaa
20.11.2020
Haku päättyy
21.12.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,25
Työpaikan kuvaus
Coronaria Kuntoutuksen toiminta Kokkolassa on käynnistymisvaiheessa. Moniammatillisessa tiimissä tulee työskentelemään eri terapia-alojen ja valmennuksen osaajia. Puheterapian asiantuntijana sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa oman työsi ja työyhteisön rakentamiseen vahvasti. Pidämme tärkeänä kollegiaaliseen yhteistyöhön oman ammattiryhmän kesken. Tästä syystä panostamme kollegojen kanssa yhteistyömahdollisuuksiin myös Pohjanmaan muiden maakuntien tiimien kesken.
 
Tuotamme Keski-Pohjanmaalla tällä hetkellä palveluita Soitelle sekä Kelalle. Kuntoutustyön toteutamme pääasiallisesti asiakkaalle tutussa ympäristössä, asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Kehitämme jatkuvasti  myös toimitilojamme ja etävälitteisiä kuntoutusmuotoja vastaamaan terapiatyön muuttuviin tarpeisiin. Käytössämme ovat liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä työvälineet. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset auton käyttöösi - voit käyttää joko omaa autoasi tai voit saada yrityksen auton käyttöösi.
 
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi bonukset tai mahdollisuuden tehdä työtä suoritepalkalla, joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, kouluttautumismahdollisuudet, säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.
 
Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus
 
 
Lisätietoja:
 
aluejohtaja Mervi Huttula, p. 040 636 1538 tai mervi.huttula@coronaria.fi tai aluejohtaja Niina Niva, p. 050 562 9466 tai niina.niva(a)coronaria.fi. Työskentelystä meillä voit kysellä kollegaltasi Raahen toimipaikasta; puheterapeutti/tiimivastaava sirpa.lampela@coronaria.fi, puh. 0505764977).

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Coronaria on 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee valtakunnallisesti jo lähes 1 000 kuntoutuksen ammattilaista. Toimimme sadassa toimipisteessä eri puolilla maata.
Aikaa jäljellä