Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti - Espoo
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti - Espoo
Sijainnit
Espoo
Haku alkaa
18.11.2020
Haku päättyy
5.12.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,25
Työpaikan kuvaus
Tule mukaan huipputiimiin!

Vahvistamme moniammatillisen LAKU-tiimimme osaamista ja etsimme nyt joukkoomme lasten toimintaterapeuttia. Kelan korvaama LAKU-kuntoutus on suunnattu perheille, joissa on neuropsykiatrisen diagnoosin saanut lapsi tai nuori. Kuntoutus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä perheen kanssa. Perheen tapaamisten ja verkostoyhteistyön lisäksi jaksoon kuuluu kurssiviikonloppuja.

Sovit osaksi tiimiämme, jos sinulla on reipas ja joustava työote ja haluat laittaa koko osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi. Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta työskentelystä lasten ja nuorten kanssa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää matkustamista Uudellamaalla.

Voit valita omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan palkka- tai palkkiomallin, tai vaihtoehtoisesti työllistyä ammatinharjoittajana.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön sekä mahdollisuuden suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, satsaamme talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen. Saat käyttöösi työhön sopivat välineet, kuntoutusmateriaalit ja A-luokan asiakastietojärjestelmän. Työsuhteessa työskenteleville tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja: Palvelupäällikkö Inkka Sundblad inkka.sundblad(a)coronaria.fi tai puhelin 050 309 3344.

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Coronaria on 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee valtakunnallisesti jo lähes 1 000 kuntoutuksen ammattilaista. Toimimme sadassa toimipisteessä eri puolilla maata.
Aikaa jäljellä