Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Sairaanhoitaja
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Sairaanhoitaja
Sijainnit
Helsinki
Haku alkaa
18.11.2020
Haku päättyy
30.11.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,25
Työpaikan kuvaus
Sairaanhoitaja tule mukaan huippujoukkoon!

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa nuorille ja aikuisille Kelan avokuntoutuskursseja, jotka tukevat asiakkaitamme esimerkiksi silloin, kun ahdistus- tai masennusoireet tai pitkään jatkuneet tuki- ja liikuntaelinsairaudet haittaavat arjessa toimimista. Etsimme moniammatilliseen kurssitiimiimme sairaanhoitajaa (AMK).

Edellytämme sinulta laillistetun sairaanhoitajan pätevyyttä sekä mielenterveystyön opintoja joko osana tutkintoa, tai sen jälkeen suoritettuina, vähintään 30 opintopisteen laajuisina lisäkoulutuksina. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ryhmien vetämisestä sekä työskentelystä nuorten kanssa, reipasta ja iloista työotetta sekä intoa oppia uutta. Kurssitoimintaa järjestetään useissa eri toimipisteissämme Etelä-Suomessa, joten toivomme sinulta joustavuutta ja matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle
- innostavan, moniammatillisen työyhteisön,
- joustavan työajan,
- työhön sopivat välineet, kuntoutusmateriaalit ja A-luokan asiakastietojärjestelmän,
- viihtyisät vastaanotto- ja toimistotilat,
- hyvät kouluttautumismahdollisuudet,
- säännöllisen työnohjauksen,
- kattavat työterveyspalvelut.

Lisätiedot palvelupäällikkö Inkka Sundblad inkka.sundblad(a)coronaria.fi tai puhelin 050 309 3344. Jätäthän minulle viestin, ellet tavoita heti puhelimitse!

Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Coronaria on 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee valtakunnallisesti jo lähes 1 000 kuntoutuksen ammattilaista. Toimimme sadassa toimipisteessä eri puolilla maata.
Aikaa jäljellä