Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Fysioterapeutti
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Fysioterapeutti- Turun seutu
Sijainnit
Turku
Haku alkaa
18.11.2020
Haku päättyy
30.11.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Osa-aikainen
Viikkotyöaika
32,0
Työpaikan kuvaus
Fysioterapeutti - tule mukaan huippujoukkoon!

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme fysioterapeuttia, joka viihtyy itsenäisessä työssä ja nauttii vaihtelevasta työnkuvasta. Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta ja taitoa työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa lapsista senioreihin. Työ edellyttää laillistetun fysioterapeutin pätevyyttä sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta fysioterapeutin työstä. Turun toimipisteidemme lisäksi liikut myös muissa lähialueen toimipisteissämme Naantalissa ja Raisiossa. Työaika painottuu iltapäiviin ja alkuiltaan.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi innostavan työyhteisön sekä työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus.

Lisätietoja palvelupäällikkö Inkka Sundblad, inkka.sundblad@coronaria.fi tai puhelimitse 050 309 3344. Jätäthän tarvittaessa viestin, niin soitan takaisin mahdollisimman pian!

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Coronaria on 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee valtakunnallisesti jo lähes 1 000 kuntoutuksen ammattilaista. Toimimme sadassa toimipisteessä eri puolilla maata.
Aikaa jäljellä