Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Puheterapeutti - Pori
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Puheterapeutti - Pori
Sijainnit
Pori
Haku alkaa
18.11.2020
Haku päättyy
5.12.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,25
Työpaikan kuvaus
Puheterapeutti tule mukaan huippujoukkoon!

Tarjoamme puheterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja asiakkaan arjessa kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta ja intoa oppia uutta. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Liikkuvan työn vuoksi tarvitset myös ajokortin. Voit aloittaa työt joustavasti oman aikataulusi mukaan ja valita elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan työajan ja palkkamallin.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi
- innostavan, moniammatillisen työyhteisön,
- joustavan työajan,
- liikkuvaan työhön sopivat välineet, kuntoutusmateriaalit ja asiakastietojärjestelmän,
- viihtyisät vastaanotto- ja toimistotilat,
- hyvät kouluttautumismahdollisuudet,
- säännöllisen työnohjauksen,
- kattavat työterveyspalvelut.

Porin toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Porin keskustassa. Moniammatillisessa tiimissä työskentelee tällä hetkellä kaksi puheterapeuttia, kuusi toimintaterapeuttia, viisi fysioterapeuttia, perheterapeutti sekä kaksi neuropsykologia.

Soita ja tule tutustumaan meihin!
Aluejohtaja Inkka Sundblad puhelin 050 309 3344 tai inkka.sundblad(at)coronaria.fi

Työpaikka on haettavissa myös Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Coronaria on 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee valtakunnallisesti jo lähes 1 000 kuntoutuksen ammattilaista. Toimimme sadassa toimipisteessä eri puolilla maata.
Aikaa jäljellä