Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Nuotti-valmentaja Ouluun
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Nuotti-valmentaja
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
14.10.2020
Haku päättyy
28.10.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
2.11.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Tule meille Nuotti-valmentajaksi!

Meillä viihdytään ja kehitytään yhdessä. Mahdollisuus monipuolisiin tehtäviin osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokemusta sinulla tulee olla väh. 2 vuoden ajalta nuorten ja/tai nuorten aikuisten parissa valmistumisesi jälkeen. Koulutustaustasi voi olla psykologi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, sosiaalityöntekijä, sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja, YM (opintosuunta nuorisotyö), KM (suuntauksena muu kuin varhaiskasvatus) tai yhteisöpedagogi.
Löydät lisätietoa meistä ja Nuotti-valmennuksesta osoitteesta: www.coronaria.fi

Lisätiedot: Marja-Leena Päkkilä 040-128 6116

Coronaria on 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset kuntoutuksen, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut. Meillä työskentelee valtakunnallisesti jo lähes 1000 kuntoutuksen ammattilaista. Toimimme sadassa toimipisteessä eri puolilla maata.


Aikaa jäljellä