Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Puheterapeutti
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Puheterapeutti
Sijainnit
Kittilä
Haku alkaa
8.10.2020
Haku päättyy
30.10.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
15.11.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Puheterapeutti - Hyppää mukaan Tunturi-Lapin iloiseen joukkoomme!

Puherapeuttina meillä on mahdollista tehdä monipuolista kuntoutustyötä niin Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen kuin perusterveydenhuollon asiakkaiden parissa sekä etäkuntoutuksena hyödyntäen interaktiivista verkkokuntoutusmalliamme. Kuntoutustyön toteutamme pääasiallisesti asiakkaalle tutussa ympäristössä, asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Käytössämme ovat liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä työvälineet. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset auton käyttöösi - voit käyttää joko omaa autoasi tai voit saada yrityksen auton käyttöösi.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta, intoa kehittää toimintaa ja tietysti valmiutta liikkuvaan työhön. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä kilpailukykyisellä kuukausipalkalla bonuksineen tai suoritepalkkamallilla. Meillä on iloinen työyhteisö, joustava työaika, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit. Me tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja säännöllisen työnohjauksen sekä yksityisen työterveyshuollon ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut mm. Smartum-liikunta/kulttuuriedun, lounaskortin. Kittilän positiivisssa ja innostavassa työyhteisössä tarjolla on niin kollegiaalista kuin moniammatillista tukea. Tiimissä työskentelee puheterapeutteja sekä toimintaterapeutteja. Meidän tilat sijaiitsevat keskeisellä paikalla Levillä, kylpylähotellin yhteydessä.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:

Aluejohtaja Niina Niva, p. 050 562 9466 tai niina.niva@coronaria.fi
Tiimivastaava Kaisu Utriainen, p. 040 827 0606 tai kaisu.utriainen@coronaria.fi

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan palvelutarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee valtakunnallisesti lähes 900 kuntoutuksen ammattilaista 90:ssä toimipisteessämme.
Aikaa jäljellä