Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Puheterapeutti - Hämeenlinna
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Puheterapeutti - Hämeenlinna
Sijainnit
Hämeenlinna
Haku alkaa
7.10.2020
Haku päättyy
1.11.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,25
Työpaikan kuvaus
Puheterapeutti - tule meille töihin, meillä viihdytään ja välitetään!

Kuntoutustyön toteutamme pääasiallisesti asiakkaalle tutussa ympäristössä. Joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Käytössämme ovat liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä työvälineet. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset auton käyttöösi - voit käyttää joko omaa autoasi tai voit saada yrityksen auton käyttöön.

Hämeenlinnassa meillä on moniammatillinen tiimi, jossa työkavereinasi on mm. toimintaterapeutti, fysioterapeutteja sekä psykoterapeutteja. Toimintamme laajenee ja kokeneen työyhteisön tuki vahvistuu entisestään.

Kokoaikaisen työajan sijasta voit valita haluamasi työaikaprosentin ja palkkamallin joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Valittavanasi on kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi suoriteperusteinen palkka tai toimiminen itsenäisenä ammatinharjoittajana osana Coronarian kuntoutuspalveluja.

Odotamme sinulta reipasta sekä iloista työotetta, joustavuutta ja etenkin intoa kehittää uutta toimintaa. Lisäksi tulee olla valmius liikkuvaan työhön. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, kouluttautumismahdollisuuden ja säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum -liikunta / kulttuuriedun sekä lounaskortin.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Lisätietoja:

Tiimivastaava Petra Kirisaari p. 050 363 6603, petra.kirisaari@coronaria.fi

Aluejohtaja Tiina Vauhkonen p. 050 467 9995, tiina.vauhkonen@coronaria.fi
Aikaa jäljellä