Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Psykoterapeutti
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Perheterapeutti / psykoterapeutti
Sijainnit
Varkaus
Haku alkaa
16.9.2020
Haku päättyy
4.10.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Psykoterapeutti - tule mukaan huippujoukkoon!

Etsimme psykoterapeuttia/perheterapeuttia Varkauteen LAKU-perhekuntoutustyöhön. Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?
Sinulla tulisi olla työkokemusta alle 16-vuotiaiden lasten psykiatrisesta tai neurologisesta hoito- ja kuntoutustyöstä, sekä Valviran hyväksymä psyko- tai perheterapeutin koulutus.

Kuntoutuskursseilla työskentelemme neuropsykiatrisen diagnoosin saaneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa. Halutessasi osana työnkuvaa voi kuntoutuskurssitoiminnan lisäksi olla psykoterapiatyö ja muu asiakastyö osaamisesi ja taustakoulutuksesi mukaisesti.
Kurssitoiminnasta vastaa moniammatillinen ja asiantunteva tiimi, ja pääset myös osaksi meidän osaavaa terapeuttien valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. Sovit joukkoomme, jos omaat reippaan ja joustavan työotteen ja halun laittaa koko osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta lähikuntien alueella.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön sekä mahdollisuuden suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, säännöllinen työnohjaus, satsaamme talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen. Tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:
Johtava psykologi Saara Heusala p.050 322 3335, saara.heusala@coronaria.fi
Tiimivastaava Tiia Pöntynen, p. 050 5952177, tiia.pontynen@coronaria.fi

Tutustu Coronariaan työpaikkana: https://www.coronaria.fi/toihin-coronariaan/tyopaikkana-kuntoutus-ja-terapiapalvelut/

Tutustu LAKU-perhekuntoutukseen: https://www.kela.fi/documents/10180/24972165/LAKU-perhekuntoutus+palvelukuvaus+ja+yleinen+osa.pdf/074aa768-afbe-4360-9bc4-3dd823fdc402

Coronaria on 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee valtakunnalliset jo lähes 1000 kuntoutuksen ammattilaista. Toimimme sadassa toimipisteessä eri puolilla maata.
Aikaa jäljellä