Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Fysioterapeutti
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Fysioterapeutti
Sijainnit
Hämeenlinna
Haku alkaa
11.9.2020
Haku päättyy
27.9.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Osa-aikainen
Työpaikan kuvaus
Fysioterapeutti - tule meille töihin, meillä viihdytään ja välitetään!

Hämeenlinnan Kuntohoito on osa Coronariaa. Haemme oma-aloitteista ja positiivisen asenteen omaavaa fysioterapeuttia. Työ on monipuolista, tuki- ja elinfysioterapia painotteista. Alaraajafysioterapiaan perehtyneisyys katsotaan eduksi.

Toimimme Hämeenlinnan keskustassa ja kuntoutustyön toteutamme vastaanotolla sekä asiakkaalle tutussa ympäristössä. Tarjoamme sinulle innostavan ja kokeneen työyhteisön, Työyhteisömme on kasvanut moniammatilliseksi ja työkavereinasi on mm. puheterapeutti, toimintaterapeutti ja psykoterapeutti. Työtä on tarjolla tarpeen mukaan ja lisättävissä työmäärän kasvaessa. Ammatinharjoittajuus on myös mahdollista.

Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Työ edellyttää laillistetun fysioterapeutin pätevyyttä sekä iltatyömahdollisuutta. Tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon, Smartum liikuntaedun sekä lounaskortin.Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrykanavan kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Lisätietoja:
Petra Kirisaari, petra.kirisaari@coronaria.fi
p. 040 631 8749

Tiina Vauhkonen, tiina.vauhkonen@coronaria.fi
p.050 467 9995

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut.
Aikaa jäljellä