Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Psykoterapeutti
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Psykoterapeutti
Sijainnit
Turku
Haku alkaa
30.7.2020
Haku päättyy
23.8.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Psykoterapeutti - tule mukaan huippujoukkoon!

Haluamme vahvistaa Turun moniammatillisen tiimin osaamista ja etsimme osaavaan joukkoomme psykoterapeuttia. Toimit osana moniammatillista Turun tiimiä ja pääset mukaan kehittämään psykoterapiapalveluitamme. Sovit joukkoomme, jos omaat reippaan ja joustavan työotteen ja halun laittaa koko osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi.

Työskentelemme monipuolisesti lasten, nuorten, perheiden ja aikuisten parissa.Työ sisältää monipuolista psykoterapiatyötä niin yksilökuntoutuksen kuin kurssitoimintamme puitteissa, työtä voimme räätälöidä osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaisestii. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, mikä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme. Meillä saat tukea psykoterapeuttikollegoilta ja käytettävissä ovat myös psykiatrin konsultaatiomahdollisuudet.

Työllistyä voit työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla tai vaihtoehtoisesti ammatinharjoittajana, myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Hakijan kanssa neuvottelemme mielellämme hänen elämäntilanteeseensa sopivasta ratkaisusta. Työ edellyttää laillistetun yksilöpsykoterapeutin pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön sekä mahdollisuuden suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, satsaamme talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella hammashoitoedun ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:
Aluejohtaja Pasi Singh, puh. 0405719965, pasi.singh@coronaria.fi
Johtava psykologi Saara Heusala, puh.050 3223335, saara.heusala@coronaria.fi

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon, kuntoutuksen sekä työelämän kehittämisen palvelut. Kuntoutuksessa työskenteee mm. puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, fysioterapeutteja, psykoterapeutteja ja psykologeja sekä työelämän asiantuntijoita. Olemme osa Coronarian asiantuntijoista koostuvaa yhteisöä, joka haastaa itseään ja toimialaa rakentamaan aidosti parempaa terveydenhuoltoa.100% suomalaisena toimijana meille on myönnetty käyttöömme Avainlippu-tunnus.
Aikaa jäljellä