Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Psykoterapeutti
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Psykoterapeutti / perheterapeutti
Sijainnit
Espoo
Haku alkaa
30.7.2020
Haku päättyy
23.8.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Psykoterapeutti - tule mukaan huippujoukkoon!

Toteutamme Kelan Laku-perhekuntoutusta Espoon yksikössämme ja etsimme nyt psykoterapeuttia/perheterapeuttia täydentämään osaavaa työryhmää. Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?
Sinulla tulisi olla työkokemusta alle 16-vuotiaiden lasten psykiatrisesta tai neurologisesta hoito- ja kuntoutustyöstä, sekä Valviran hyväksymä psyko- tai perheterapeutin koulutus.

Kuntoutuskursseilla työskentelemme neuropsykiatrisen diagnoosin saaneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa. Halutessasi osana työnkuvaa voi kuntoutuskurssitoiminnan lisäksi olla psykoterapiatyö ja pidemmät hoitoprosessit yksilöasiakkaiden kanssa myös muiden diagnoosiryhmien parissa osaamisesi mukaisesti.
Kurssitoiminnasta vastaa moniammatillinen ja asiantunteva tiimi, ja pääset myös osaksi meidän osaavaa terapeuttien valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. Sovit joukkoomme, jos omaat reippaan ja joustavan työotteen ja halun laittaa koko osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi. Voit työskennellä työsuhteessa erilaisilla palkkamalleilla tai ammatinharjoittajana.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön sekä mahdollisuuden suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, säännöllinen työnohjaus, satsaamme talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen. Tarjoamme työterveyspalvelujen ohella hammashoitoedun ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:
Aluejohtaja Inkka Sundblad, puh. 050 3093344, inkka.sundblad@coronaria.fi tai
Johtava psykologi Saara Heusala p. 050 3223335, saara.heusala@coronaria.fi

Tutustu Coronariaan työpaikkana: https://www.coronaria.fi/toihin-coronariaan/tyopaikkana-kuntoutus-ja-terapiapalvelut/

Tutustu LAKU-perhekuntoutukseen: https://www.kela.fi/documents/10180/24972165/LAKU-perhekuntoutus+palvelukuvaus+ja+yleinen+osa.pdf/074aa768-afbe-4360-9bc4-3dd823fdc402

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee yli 800 kuntoutuksen ammattilaista valtakunnallisesti. Tuemme ja kannustamme henkilökuntaa heidän päivittäisessä työssään ja mahdollistamme näin asiakkaille aina parhaan palvelun. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, kuntoutuksen sekä työelämän kehittämisen palvelut. 100% suomalaisena toimijana meille on myönnetty käyttöömme Avainlippu-tunnus.
Aikaa jäljellä