Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Puheterapeutti
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Puheterapeutti
Sijainnit
Kajaani
Haku alkaa
19.5.2020
Haku päättyy
10.6.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
3.8.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Puheterapeutti - Hyppää mukaan moniammatilliseen ja iloiseen Kainuun tiimiimme!

Puheterapeuttina meillä on mahdollista tehdä monipuolista kuntoutustyötä niin Kelan vaativan kuntoutuksen kuin perusterveydenhuollon asiakkaiden parissa sekä etäkuntoutuksena hyödyntäen interaktiivista verkkokuntoutusta. Kuntoutustyön toteutamme pääasiallisesti asiakkaalle tutussa ympäristössä, asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset auton käyttöösi - voit käyttää joko omaa autoasi tai voit saada yrityksen auton käyttöösi.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta, intoa kehittää toimintaa ja lisäksi valmiutta liikkuvaan työhön. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä kilpailukykyisen kuukausipalkalla bonuksineen tai suoritepalkkamallilla. Meillä on innostava työyhteisö, joustava työaika, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit. Me tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella hammashoidon palveluita ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin. Kainuun tiimeissämme työskentelee puhe-, toiminta- sekä fysioterapeutteja, jatkossa myös perheterapeutteja.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:

Aluejohtaja Niina Niva, p. 050 562 9466 tai niina.niva(a)coronaria.fi
Työskentelystä meillä voit kysellä Kainuun tiimimme puheterapeuteilta.

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan palvelutarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee valtakunnallisesti lähes 900 kuntoutuksen ammattilaista 90:ssä toimipisteessämme.
Aikaa jäljellä