Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti
Sijainnit
Rovaniemi
Haku alkaa
13.5.2020
Haku päättyy
7.6.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
3.8.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Toimintaterapeutti - Rovaniemen iloinen terapeuttijoukko kaipaa lisävahvistusta!

Toimintarapeuttina meillä on mahdollista tehdä monipuolista kuntoutustyötä niin Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen kuin perusterveydenhuollon asiakkaiden sekä uuden palvelumme lasten ja nuorten perhekuntoutuksen parissa. Jos kiinnostuksen kohteenasi on selkeästi nuorten kanssa työskentely, meillä on mahdollista tehdä työtä myös Nuotti-valmentajana. Kuntoutustyön toteutamme pääasiallisesti asiakkaalle tutussa ympäristössä, asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset auton käyttöösi - voit käyttää joko omaa autoasi tai voit saada yrityksen auton käyttöösi.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta, intoa kehittää toimintaa ja lisäksi valmiutta liikkuvaan työhön. Työ edellyttää laillistetun toimintaterapeutin pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä kilpailukykyisen kuukausipalkalla bonuksineen tai suoritepalkkamallilla. Meillä on innostava työyhteisö, joustava työaika, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit. Me tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella hammashoidon palveluita ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin. Rovaniemen positiivisssa ja innostavassa työyhteisössä tarjolla on niin kollegiaalista kuin moniammatillista tukea. Tiimissä työskentelee puheterapeutteja, toimintaterapeutteja ja fysioterapeutteja, jatkossa myös perheterapeutteja. Meillä on uudet ja avarat terapia- ja toimistotilat Lähteentiellä lähelle keskustaa hyvien kulkuyhteyksien ja parkkipaikkojen äärellä.

Kuntoutustyön toteutamme pääasiallisesti asiakkaalle tutussa ympäristössä, asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Käytössämme ovat liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä työvälineet. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset auton käyttöösi - voit käyttää joko omaa autoasi tai voit saada yrityksen auton käyttöösi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä joko kilpailukykyisellä suoritepalkkamallilla tai kuukausipalkalla bonuksineen. Voit itse valita elämäntilanteeseesi sopivan työaikaprosentin tai suoritemäärän. Meillä on innostava työyhteisö, joustava työaika, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja säännöllinen työnohjaus sekä työterveyspalvelujen ohella hammashoitopalvelut ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut mm. Smartum-liikunta/kulttuurietu, Liikku-konsernin edut ja lounaskortti.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:

Aluejohtaja Niina Niva, p. 050 562 9466 tai niina.niva@coronaria.fi
Tiimivastaava Kaisu Utriainen, p. 040 827 0606 tai kaisu.utriainen@coronaria.fi

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan palvelutarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee valtakunnallisesti noin 900 kuntoutuksen ammattilaista 90:ssä toimipisteessämme.
Aikaa jäljellä