Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Etäpuheterapeutti
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Etäpuheterapeutti
Sijainnit
 
Haku alkaa
10.3.2020
Haku päättyy
5.4.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
4.5.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Puheterapeutti - Sinustako meille tulevaisuuden puheterapian toteuttaja? Tee etäpuheterapiatestimme: https://coronaria.leadfamly.com/sinustako-etapuheterapeutti

Etäkuntoutuspalvelumme laajenevat ja haemme uusia puheterapeutteja etäkuntoutuksen toteutukseen, asuitpa missäpäin Suomea tahansa. Palvelujen toteutuksessa hyödynnetään interaktiivista videoyhteyttä, jonka avulla puheterapeutti ja asiakas näkevät ja kuulevat toisensa maantieteellisestä etäisyydestä huolimatta. Etäpuheterapeuttina saat käyttöösi interaktiiviseen kuntoutukseen suunnittelemamme Verkku-materiaalit. Materiaalit sisältävät yli 100 valmista peliä sekä monipuolisen valikoiman kursseja ja harjoitteita, joita asiakas voi tehdä terapiassa terapeutin ohjaamana sekä myös itsenäisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi sinulla on mahdollista osallistua verkkokuntoutusmateriaalien kehittämiseen.

Halutessasi voit tehdä osan työajastasi perinteistä puheterapiaa ja osan etäpuheterapiaa. Halutessasi voit tehdä töitä myös kotoa käsin. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta etäpuheterapiapalvelujen toteutuksesta. Perehdytämme sinut. Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta ja intoa toiminnan kehittämiseen. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan bonuksineen tai suoritepalkkamallin, innostavan työyhteisön, joustavan työajan, toimivat työvälineet ja kuntoutusmateriaalit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella hammashoidon palvelut ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin. Me huolehdimme laitteistoista ja verkosta osaavan ICT-tiimin kanssa, jolloin saat keskittyä asiantuntijatyöhön. Tiimeissämme on tarjolla niin kollegiaalista kuin moniammatillistakin tukea.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:

Etäkuntoutuksen koordinaattori Minna Eriksen p. 040 646 9129 tai minna.eriksen(a)coronaria.fi
Aluejohtaja Niina Niva p. 050 562 9466 tai niina.niva(a)coronaria.fi

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee noin 900 kuntoutuksen ammattilaista valtakunnallisesti.
Aikaa jäljellä