Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Psykologi-psykoterapeutti
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Psykologi Varkaus
Sijainnit
 
Haku alkaa
12.2.2020
Haku päättyy
29.2.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Coronaria Tietotaito tuottaa ja kehittää psykologipalveluja yksilö- ja perhepalveluiden (perheneuvola-, psykoterapia- ja neuropsykologiset palvelut) sekä työterveyshuollon ja muiden työelämäpalveluiden alueilla.

Etsimme psykologi-psykoterapeuttia Varkauteen

Keskeiset tehtävät liittyvät seuraaviin teemoihin tai niiden yhdistelmiin. Työnkuvaa voidaan jossain määrin räätälöidä osaamisesi mukaisesti

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
- lasten ja nuorten psykoterapia ja perheterapia
- lasten psykologiset tutkimukset
- vanhempien ohjaus
- vanhemmuuden arviot
Aikuisten psykoterapia (mm. Kelan kuntoutuspsykoterapia)
Työterveyspsykologin tehtävät

Olet meidän uusi asiantuntijamme, kun
- sinulla on psykologin ja psykoterapeutin koulutus sekä kokemusta ja osaamista lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä psykoterapian ja/ tai työterveyspsykologian alueelta
- sinulla on vahvaa innostusta työn sisältöjä kohtaan
- sinulla on halua työskennellä joustavassa yhteistyössä niin omien toimijoidemme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi kilpailukykyisen palkan, vahvan kollegiaalisen tuen, joustavan työajan sekä mahdollisuuden suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Laaja asiantuntijaverkostomme mahdollistaa oppimisen toinen toisiltamme ja sitä myötä oman osaamisen haastamisen ja kehittämisen. Meillä sinulla on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, säännöllinen työnohjaus sekä työterveyspalvelujen ohella hammashoitoetu ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuurietu ja lounasetu.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja antaa:
tiimivastaava Tiia Pöntynen, tiia.pontynen@coronaria.fi, puh 050 5952177
palvelupäällikkö Saara Heusala, saara.heusala@coronaria.fi, puh 0503223335

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat mopuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, kuntoutuksen ja työelämän kehittämisen palvelut. Meillä työskentelee 1000 kuntoutuksen ammattilaista valtakunnallisesti. Tuemme ja kannustamme henkilökuntaa heidän päivittäisessä työssään ja mahdollistamme näin asiakkaille aina parhaan palvelun. 100% suomalaisena toimijana meille on myönnetty käyttöömme Avainlippu-tunnus.

Tutustu Coronariaan työpaikkana: https://www.coronaria.fi/toihin-coronariaan/tyopaikkana-kuntoutus-ja-terapiapalvelut/Lisätietoa meistä ja yhtiöstämme löydät osoitteesta www.coronariatietotaito.fi
Aikaa jäljellä