Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Sosionomi, Kotka
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Sosionomi, Kotka
Sijainnit
Kotka
Haku alkaa
12.2.2020
Haku päättyy
1.3.2020
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Osa-aikainen
Työpaikan kuvaus
Olemme saaneet hoitaaksemme Kelan Tules-kursseja ja etsimme nyt sosionomia työskentelemään kursseille osallistuvien asiakkaiden kanssa. Työ koostuu kursseista, joilla olet mukana viisi päivää per kurssi. Työ soveltuu vaihteluksi toisen työn oheen tai esim. vanhempainvapaallta työhön palaavalle. Päivät on määriteltu noin vuodeksi jo ennakkoon.

Tarjoamme sinulle työskentely-ympäristöksi moniammatillisen tiimin Kotkan yksikössämme. Meillä lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia. Toimipisteissämme käydään päivittäin inspiroivia keskusteluja yli ammattirajojen. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Toimintatavassamme on useita voittajia – erityisesti asiakkaamme.

Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvän perehdytyksen ja tiimin sekä kurssityöntekijöiden vahvan tuen.

Työ edellyttää kokemusta työikäisten kanssa työskentelystä. Vastaat työssäsi hyvän asiakaskokemuksen ja vaikuttavan kuntoutuksen toteutumisesta.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:
Tiimivastaava Sirpa Lokko p. 040 186 6701, sirpa.lokko@coronaria.fi
Aluejohtaja Tiina Vauhkonen p. 050 467 9995, tiina.vauhkonen@coronaria.fi

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee jo reilu 600 kuntoutuksen ammattilaista valtakunnallisesti. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. 100% suomalaisena toimijana meille on myönnetty käyttöömme Avainlippu-tunnus.

Tutustu Coronariaan työpaikkana:
https://www.coronaria.fi/toihin-coronariaan/tyopaikkana-kuntoutus-ja-terapiapalvelut/

Palvelukuvaus Tules -kurssista:
https://www.kela.fi/documents/10180/24972165/Tules+kuntoutuskurssi.pdf/9553655b-2b50-4a5c-b768-351cf2bc9dc2
Aikaa jäljellä