Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Fysioterapeutti
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Fysioterapeutti - Hyvinkää
Sijainnit
Hyvinkää
Haku alkaa
11.2.2020
Haku päättyy
1.3.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Fysioterapeutti - tule meille töihin, meillä viihdytään ja välitetään!

Kuntoutustyön toteutamme vastaanotolla sekä asiakkaalle tutussa ympäristössä esim. kotona, asumisyksikössä tai koululla. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Eduksi katsomme kokemuksen neurologisesta fysioterapiasta sekä siihen liittyvät lisäkoulutukset.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta sekä positiivista asennetta. Toivomme myös oustavuutta sekä intoa kehittää ja kehittyä. Työ edellyttää laillistetun fysioterapeutin pätevyyttä sekä ajokorttia.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi innostavan sekä kokeneen työyhteisön. Lisäksi saat hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja tarvittaessa työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella hammashoitoedun. Lisäksi monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta / kulttuuriedun ja lounaskortin.

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Lisätietoja:

Aluejohtaja Tiina Vauhkonen, tiina.vauhkonen@coronaria.fi
p. 050 467 9995

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, kuntoutuksen sekä työelämän kehittämisen palvelut. Kuntoutuksessa työskentelee yli 600 kuntoutuksen ammattilaista, mm. puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, fysioterapeutteja, psykoterapeutteja ja psykologeja sekä työelämän asiantuntijoita. Olemme osa Coronarian asiantuntijoista koostuvaa yhteisöä, joka haastaa itseään ja toimialaa rakentamaan aidosti parempaa terveydenhuoltoa.
Aikaa jäljellä