Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Puheterapeutti - Kotka ja Kouvola
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Puheterapeutti - Kotka ja Kouvola
Sijainnit
Kotka
Haku alkaa
11.2.2020
Haku päättyy
8.3.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Puheterapeutti - tule meille töihin, meillä viihdytään ja välitetään!

Kuntoutustyön toteutamme pääasiallisesti asiakkaalle tutussa ympäristössä. Coronarian toimipisteessä, asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Käytössämme ovat liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä työvälineet. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset auton käyttöösi - voit käyttää joko omaa autoasi tai voit saada yrityksen auton käyttöösi.

Kuulut moniammatilliseen tiimiin, jonka terapeutit työskentelevät Kotkassa sekä Kouvolassa. Säännölliset tiimipalaverit sekä etäyhteydet mahdollistavat niin kollegiaalisen kuin moniammatillisen tuen. Meillä voit toimia niin työsuhteessa kuin ammatinharjoittajanakin, myös suoritepalkka on mahdollinen.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta, intoa kehittää uutta toimintaa ja lisäksi valmiutta liikkuvaan työhön. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum -liikunta / kulttuuriedun, hammashoitoedun ja lounaskortin.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Lisätietoja:

Tiimivastaava Sirpa Lokko p. 040 186 6701, sirpa.lokko@coronaria.fi

Aluejohtaja Tiina Vauhkonen p. 050 467 9995, tiina.vauhkonen@coronaria.fi


Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon, palveluasumisen, kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee jo lähemmäs 600 puhe-, toiminta-, fysio- ja psykoterapeuttia, neuropsykologia sekä psykologia valtakunnallisesti.
Aikaa jäljellä